Ana Menü
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
Oğuz Boran - Asi Bir...
Drumsite v1.3-FULL*
slm
slm
Bilgisayarı konuşara...En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Oğuz Boran - Asi ... |
[79] |
Drumsite v1.3-FULL* |
[21] |
slm |
[0] |
slm |
[0] |

En Son İncelemeler
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.
07 Eyl : 18:02
teşekkürler
06 Eyl : 12:59
Thnks
06 Eyl : 04:42
02 Eyl : 20:03
Lütfen linklerin tarihlerine bakıp indirin ark.lar...
30 Ağu : 02:26
En Son Ziyaretçiler
Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
|
Sami Kasap (Link Yenilendi)- 10-full Albüm*
|
|
| dennis |
Mesaj Tarihi 01-01-2008 22:10
|
Site Sahibi![]() Mesaj Sayısı: 2067 Katılım Tarihi: 12.12.05 |
LİNKLER YENİLENMİŞTİR..............!!! SAMİ KASAP [10-full ALBÜM]..... Sami Kasap - Ağlarım Gülenim Yok Sami Kasap - Aglarim Gulenim Yok Sami Kasap - Agliyor Gozlerim Sami Kasap - Askin Ne Derin Yaralar Acti Sami Kasap - Bir Egilmez Dal Idim Sami Kasap - Bir Garip Yolcuyum Sami Kasap - Gecem Gunduz Oldu Sami Kasap - Gozunun Rengini Sordum Sami Kasap - Hasta Dustum Gurbet Elde Sami Kasap - Kader Unuttu Beni Sami Kasap - Karsida Oturanlar Sami Kasap - Kinali Kekligim Indi Pinara Sami Kasap - Menekseler Gibi Sami Kasap - O Kara Gozlerine Sami Kasap - Salinip Geldim Kapina Sami Kasap - Yar Beni Sami Kasap - Yaralandim Yatamadim ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Akan Gözyaşlarım Sami Kasap - Akan Gozyaslarim Sami Kasap - Aldanma Kadin Kalbine Sami Kasap - Askin Oyle Yaraki Sami Kasap - Balta Vurdum Meseye Sami Kasap - Demek Yillarca Kandim Sami Kasap - Derdimi Deryaya Doksem Sami Kasap - En Buyuk Tesellim Sami Kasap - Guzel Oldun Diye Sami Kasap - Inmedi Guzel Duze Sami Kasap - Kara Gozler Sami Kasap - Neyine Guvenem Sami Kasap - Yazan Yazimi ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Güzel Gözlerine Sami Kasap - Altini bozdurayim Sami Kasap - Bekarim ben sultanim (evlenmem) Sami Kasap - Boyle mi yanar Sami Kasap - Dello can Sami Kasap - Diyarbakir guzel baglar (lorke) Sami Kasap - Dun kalbimi kaybettim Sami Kasap - Sen yoksun diye Sami Kasap - Urfaliyam ezelden ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Kara Gözler Sami Kasap - Aldanma kadın kalbine Sami Kasap - Ateşlere yandım Sami Kasap - Bahçenizde sarı ayva Sami Kasap - Devasız bir derde düştüm Sami Kasap - Her yer karanlık Sami Kasap - İnmedi güzel Sami Kasap - Izdıraptan ne zaman kurtulacağım Sami Kasap - Kara gözler Sami Kasap - Karşıki dağlar Sami Kasap - Mahkumu saydılar Sami Kasap - Ne karaymış şu alnımın yazısı Sami Kasap - Yazan katip yanlış yazmış ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Klasıkleri Sami Kasap - Ağlaya ağlaya Sami Kasap - Ahımla inle aşkınla tutuş Sami Kasap - Baba Bugün Sami Kasap - Bilmem benim derdim Sami Kasap - Demek yıllara kandım Sami Kasap - Duman duman olmuş Sami Kasap - En büyük tesellim Sami Kasap - Gidelim bahçeye Sami Kasap - Gurbet elde Sami Kasap - Güzel oldun diye Sami Kasap - Her yer karanlık Sami Kasap - İnmedi güzel düze Sami Kasap - Kara gözler Sami Kasap - Mahpushane Sami Kasap - Mihneti dünyaile Sami Kasap - Neyine güvenem Sami Kasap - Seher oldu gelin Sami Kasap - Sen gittin gideli Sami Kasap - Urfanın etrafı Sami Kasap - Yazam yazımı Sami Kasap - Yıkıl harput Sami Kasap - Zalim avcı ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Ne Teselli Buldum Sami Kasap - Gözünün rengine Sami Kasap - Güzel kız inmedi düze Sami Kasap - Güzel malatya Sami Kasap - Güzel oldun diye Sami Kasap - Kader unuttu beni Sami Kasap - Kime gidem gardaş Sami Kasap - Kız fanni Sami Kasap - Malatya başımın tacı Sami Kasap - Ne teselli buldum Sami Kasap - Sırmalı yazma Sami Kasap - Yanık kalbime Sami Kasap - Yedi beni ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - O Güzel Gözlerin Sami Kasap - Adam Adama Böylemi Yanar Sami Kasap - Adını Aşk Koydular Sami Kasap - Ayağında Kundura Sami Kasap - Devasız Bir Derde Düştüm Sami Kasap - Dünyaya Geldim Geleli Sami Kasap - Evlenmem Sami Kasap - Güzel Gözlerini Sami Kasap - Lorke Sami Kasap - Mavi Yelek Mor Düğme Sami Kasap - Sen Yoksun Diye Sami Kasap - Urfalıyam Ezelden Sami Kasap - Zılho ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Olumsuz gazeller Sami Kasap - Acep Görürmüyüm Ölmeden Seni Sami Kasap - Aglama Nacar Sami Kasap - Aglarim Gülenim Yok Sami Kasap - Askin Ne Derin Yaralar Acti Sami Kasap - Diz Cöktüm Önüne Sami Kasap - Hasta Düstüm Gurbet Elde Sami Kasap - Kader Unuttu Beni Sami Kasap - Kara Sevda Sami Kasap - Kinali Kekligim Sami Kasap - Menekseler Gibi Boynum Büküldü Sami Kasap - O Kara Gözlere Leylam Sami Kasap - Öldürdün Yarim Beni Sami Kasap - Yaralandim Yatmadim Sami Kasap - Zalim Yar Kiymetimi Bilmiyor ![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Palandöken Plak Sami Kasap - Ağlamak Hakkımdır Sanırım (Gazel) Sami Kasap - Ahımla İnle Sami Kasap - Baba Bugün Hava Neden Bulanık Sami Kasap - Bir Dağ Ne Kadar Yüce Olsa (Gazel) Sami Kasap - Bizim Eller Göründü (Maya) Sami Kasap - Bu Dert Çekilmez Sami Kasap - Dağdan İndim Düze (Maya) Sami Kasap - Ezo Gelin Sami Kasap - Gamlı Gönül (Gazel) Sami Kasap - Güzelliğin Dilde Gezer Sami Kasap - Heryer Karanlık (Makber) Sami Kasap - Kaderimde Vardı Geldi Başıma Sami Kasap - Kara Gözler Islanır (Maya) Sami Kasap - Karabahtım (Gazel) Sami Kasap - Karşıki Dağda Sıra Bademler Sami Kasap - Kocası Asker (Maya) Sami Kasap - Seher Oldu Uyan Yar Sami Kasap - Sen Gittin Gideli (Gazel) Sami Kasap - Yazan Katip Yanlış Yazmış Yazımı Sami Kasap - Zalim Almanya (Maya) ![]() İçerik Gizlemiştir,![]() İçerik Gizlemiştir,Sami Kasap - Urfanın Etrafı Sami Kasap - Dağdan indim düze Sami Kasap - Ey siyah gözlü kadın Sami Kasap - Gamlı gönül Sami Kasap - Gözlerimin feri kaçtı Sami Kasap - Güle naz bülbüle naz Sami Kasap - Herkesi dost sandım Sami Kasap - Kocası asker Sami Kasap - Masamda jadehim Sami Kasap - Ne yanan kalbime Sami Kasap - Salınıp bahçeye girdi Sami Kasap - Şu dağın oylumuna Sami Kasap - Urfanın etrafı ![]() İçerik Gizlemiştir,Düzenleyen ercutombalak Düzenleme Tarihi: 30-12-2008 23:34 ![]() ![]() ![]() " Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat... " |
|
|
|
| ercutombalak |
Mesaj Tarihi 02-01-2008 20:15
|
|
Site Sahibi ![]() Mesaj Sayısı: 1399 Katılım Tarihi: 20.03.05 |
daha önce hiç dinlememiştim bakalım nasılmış..
Olgun insanı dost edinmek için onu eleştirin ; Basit insanı dost edinmek için onu övün... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ahmet3315 |
Mesaj Tarihi 18-03-2008 08:21
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 18.03.08 |
ellerine sağlık. |
|
|
|
| azodxx |
Mesaj Tarihi 22-03-2008 20:09
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 22.03.08 |
bakalim oluyomu |
|
|
|
| akide |
Mesaj Tarihi 24-03-2008 09:54
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 24.03.08 |
saolun arkadaşlar
selamtüm gençliğe |
|
|
|
| adnanadnan |
Mesaj Tarihi 02-04-2008 20:15
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 02.04.08 |
paylaşım için teşekkürler |
|
|
|
| sarimsak |
Mesaj Tarihi 09-04-2008 19:32
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 09.04.08 |
saolun. elinize sağlık |
|
|
|
| sarimsak |
Mesaj Tarihi 09-04-2008 19:37
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 09.04.08 |
linklerde sorun var indirilmiyor |
|
|
|
| odarius |
Mesaj Tarihi 14-04-2008 21:13
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 14.04.08 |
bu paylaşımın için teşekürler |
|
|
|
| amentina |
Mesaj Tarihi 18-04-2008 03:39
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 18.04.08 |
ahmet3315 yazdı: ellerine sağlık. |
|
|
|
| emge |
Mesaj Tarihi 22-04-2008 00:27
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 22.04.08 |
malatya türküleri arsivi olusturuyodum saolasın |
|
|
|
| malikcocuk |
Mesaj Tarihi 24-04-2008 00:50
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 24.04.08 |
Hey gidi Sami Kasap hey |
|
|
|
| tan90 |
Mesaj Tarihi 07-06-2008 00:55
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 07.06.08 |
abi alllah razı olsun senden. babam bu adamın şarkılarını bulamıyorum die bana sitem ediyordu. beni ne büyük bi dertten kurtaldığını bir bilsen...çok teşekürler.... |
|
|
|
| tan90 |
Mesaj Tarihi 07-06-2008 01:23
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 07.06.08 |
abi şarkıyı çalar çalmaz beni çok uzun süredir öpmeyen babam kocaman bi öpücük kondurdu yanağıma. bide dinlerken gözlerinin dolduğunu gördüm. galiba bu şarkıyla ilgili bi geçmişi var babamın. sana tekrar tekrar teşekür ediyorum.... |
|
|
|
| Mister No |
Mesaj Tarihi 16-06-2008 13:07
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 16.06.08 |
Bu değerli paylaşımlar için çok çok teşekkürler |
|
|
|
| dennis |
Mesaj Tarihi 16-06-2008 13:34
|
Site Sahibi![]() Mesaj Sayısı: 2067 Katılım Tarihi: 12.12.05 |
arkadaslar, herkesi bir şekilde memnun edebildiğim için ben de sevindim, iyi dinlemeler, sizler de sagolun...
![]() ![]() ![]() " Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat... " |
|
|
|
| memras |
Mesaj Tarihi 22-06-2008 23:12
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 22.06.08 |
mrb bakalım ya su urfanın etrafına bu arada emıgıne saglık
MeMRaS |
|
|
|
| melih_078 |
Mesaj Tarihi 23-06-2008 12:38
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 23.06.08 |
teşekkürler dostum eline sağlık
akşam güneşii |
|
|
|
| entegre78 |
Mesaj Tarihi 26-06-2008 10:43
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 26.06.08 |
uzun süredir aradığım albümü buldum |
|
|
|
| muzaffer56 |
Mesaj Tarihi 27-06-2008 00:15
|
Acemi Üye![]() Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 27.06.08 |
teşekkürler ben bu albümleri arıyordum. çok teşekkürler |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |
Son 24 Saatte Siteye Girenler
Benzer Başlıklar
| Başlık | Forum | Cevaplar | En Son Mesaj |
|---|---|---|---|
| Oğuz Boran - Asi Bir Çocuk [2oo7] FuLL* | Çöp Kutusu | 80 | 05-09-2010 11:56 |
| Drumsite v1.3-FULL* | Programlar | 22 | 03-09-2010 21:13 |
| Yeni Rakı Fasıl 4 CD Full* | Mp3 | 8 | 27-08-2010 15:01 |
| Fatih Kısaparmak ''20'' FuLL Albüm* | Çöp Kutusu | 18 | 10-08-2010 15:11 |
| İbrahim Tatlıses Neden 2008(Full album) | Mp3 | 38 | 04-08-2010 16:39 |